Skip to content
Zuiver Bliss Natural/Pink Vloerkleed
Zuiver Bliss Natural/Pink Vloerkleed
Vergroten
  • Zuiver Bliss Natural/Pink Vloerkleed
1/14
Item 1 of 14

Zuiver Bliss Natural/Pink Vloerkleed

Levertijd: 1-2 weken

Eijerkamp vertelt over Zuiver Bliss Natural/Pink Vloerkleed

Vloerkleed Bliss uit de collectie van Zuiver is voorzien van een modern en grafisch patroon. De verschillende poolhoogtes en weeftechnieken geven het kleed een unieke uitstraling.  Het karpet is vervaardigd uit een combinatie van wol en polyester en voelt daardoor heerlijk zacht aan je voeten. De onderkant is afgewerkt met jute dat ervoor zorgt dat het vloerkleed antistatisch is. Ook is Bliss brandvertragend gemaakt, extra veilig dus! Het vloerkleed is verkrijgbaar in de kleuren naturel/roze en grijs/blauw. Opzoek naar een andere vorm? Bliss is tevens verkrijgbaar als rond kleed.

Shop vloerkleed Bliss van Zuiver exclusief online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 6100011
Breedte 230 cm
Hoogte 1 cm
Lengte 160 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Polyester, Wol
Kleur Natural/Pink
Merk Zuiver
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.