Skip to content
Bert Plantagie Fynn Draaistoel
Bert Plantagie Fynn Draaistoel
Van 609.- Voor 509.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Fynn Draaistoel
1/6
Item 1 of 6

Bert Plantagie Fynn Draaistoel

Van 609.- Voor 509.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Fynn Draaistoel

Ontdek de Fynn draaistoel van Bert Plantagie, een exclusieve stoel ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp. De stoel belichaamt het vakmanschap en het eigentijdse design waar Bert Plantagie bekend om staat. Ontworpen in de unieke stof Spider met als hoofddoel het creëren van een comfortabele zithouding, waardoor je samen met je gasten heerlijk lang kunt tafelen. 

Bij het ontwerp van Fynn stond comfort centraal. De ergonomische vormgeving, de met zorg geselecteerde materialen en verfijnde afwerking dragen allemaal bij aan een stoel die je omarmt. De draaistoel is daarnaast ook een duurzame keuze, omdat alle materialen waaruit de stoel vervaardigd is volledig herbruikbaar zijn. 

Creëer je eigen stoel met keuze uit twee verschillende onderstellen, met of zonder arm en kies de stoffering die bij je past. Strak of iets losser gestoffeerd met ingetrokken naden, geheel leder of stof of toch liever een combinatie van beide. Laat je adviseren over dit unieke model van Bert Plantagie, exclusief verkrijgbaar in onze woonwinkels. 

Prijs in diverse kleuren exclusieve stof Spider en (in combinatie met) alle kleuren leder en keuze uit 2 onderstellen.

Bert Plantagie Fynn Draaistoel
Bert Plantagie Fynn Draaistoel