Skip to content
Design House Stockholm Cord Vloerlamp
Design House Stockholm Cord Vloerlamp
Vergroten
  • Design House Stockholm Cord Vloerlamp
1/7
Item 1 of 7

Design House Stockholm Cord Vloerlamp

Levertijd: 3-4 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Design House Stockholm Cord Vloerlamp

Vloerlamp Cord van Design House Stockholm is ontworpen door Form Us With Love: een Zweedse design studio met een conceptuele en duidelijke minimalistische visie mét een knipoog.

Cord is een iconische en unieke vloerlamp die lijkt te zweven in de lucht. In plaats van het lichtsnoer te verbergen, is deze juist het belangrijkste onderdeel van het design! Door het klassieke lichtsnoer te versterken door middel van een stalen buis, een dimmer en een grote gloeilamp (inclusief), is er een minimalistische combinatie ontstaan.

Design House Stockholm vloerlamp Cord is ook verkrijgbaar als tafellamp en exclusief verkrijgbaar in onze woonwinkel in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1556416
Diameter 38 cm
Hoogte 130 cm
Materiaal Textiel Staal
Kleur zwart
Fitting E27
Merk Design House Stockholm
Barcode 7350021835819
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer