Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Fashionista Schilderij
Eijerkamp Collectie Fashionista Schilderij
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Fashionista Schilderij
1/1
Item 1 of 1

Eijerkamp Collectie Fashionista Schilderij

Levertijd: 3-4 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Fashionista Schilderij

Maak je interieur helemaal af met schilderij Fashionista uit de Eijerkamp Collectie. Het donkere schilderij laat een beeld zien een vrouw met om haar heen pauwenveren en sieraden. Het contrast tussen licht en donker zorgt ervoor dat je maar naar dit unieke interieuritem blijft kijken. Het schilderij is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kan op uiteenlopende materialen uitgevoerd worden. De opties bestaan onder andere uit hout, (plexi)glas, aluminium en RVS. Het is mogelijk het schilderij te voorzien van een lijst en ophangsysteem wordt afgestemd op het gekozen materiaal. Het assortiment schilderijen uit de Eijerkamp Collectie bestaat tevens uit talloze andere prints en afbeeldingen. Shop schilderij Fashionista uit de Eijerkamp Collectie online of ontdek deze in onze woonwinkel in Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1622053
Breedte 98 cm
Lengte 148 cm
Kleur Multi
Montage Voorgemonteerd
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Klassiek

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.65. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer

Bekijk meer