Skip to content
Eijerkamp Collectie Fashionista Schilderij
Eijerkamp Collectie Fashionista Schilderij
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Fashionista Schilderij
1/1
Item 1 of 1

Eijerkamp Collectie Fashionista Schilderij

Levertijd: 5-6 weken
Stylingadvies bij Eijerkamp

Persoonlijk Stylingadvies

We helpen je graag om met de juiste kleuren, woonaccessoires en verlichting van je interieur één geheel te maken. Binnen elke woonstijl & ieder budget.

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Fashionista Schilderij

Maak je interieur helemaal af met schilderij Fashionista uit de Eijerkamp Collectie. Het donkere schilderij laat een beeld zien een vrouw met om haar heen pauwenveren en sieraden. Het contrast tussen licht en donker zorgt ervoor dat je maar naar dit unieke interieuritem blijft kijken. Het schilderij is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kan op uiteenlopende materialen uitgevoerd worden. De opties bestaan onder andere uit hout, (plexi)glas, aluminium en RVS. Het is mogelijk het schilderij te voorzien van een lijst en ophangsysteem wordt afgestemd op het gekozen materiaal. Het assortiment schilderijen uit de Eijerkamp Collectie bestaat tevens uit talloze andere prints en afbeeldingen. Shop schilderij Fashionista uit de Eijerkamp Collectie online of ontdek deze in onze woonwinkel in Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1622053
Breedte 98 cm
Lengte 148 cm
Kleur Multi
Montage Voorgemonteerd
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Klassiek

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.

Bekijk meer