Skip to content
Eijerkamp Collectie Petit Fleur Fauteuil
Eijerkamp Collectie Petit Fleur Fauteuil
Vanaf 1739.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Petit Fleur Fauteuil
1/5
Item 1 of 5

Eijerkamp Collectie Petit Fleur Fauteuil

Vanaf 1739.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Petit Fleur Fauteuil

Fauteuil Petit Fleur uit de collectie van Eijerkamp wordt gekenmerkt door het ranke en eigentijdse design. Voor deze serie werd de Italiaanse ontwerper geïnspireerd door de organische vorm van tulpen. Deze vormgeving is terug te vinden in de ronde zitting en gebogen rugleuning. Petit Fleur is voorzien van een draaifunctie waarbij de fauteuil automatisch terugdraait naar zijn originele positie. Deze fauteuil is in diverse uitvoeringen leverbaar en kan in diverse stof- en ledersoorten afgewerkt worden. 

Ontdek alle mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1617463
Breedte 96 cm
Hoogte 70 cm
Diepte 82 cm
Vorm Rond
Materiaal Stof
Kleur Antraciet
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer