Skip to content
Eijerkamp Collectie Riva Bank
Eijerkamp Collectie Riva Bank
Van 1199.- Voor 899.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Riva Bank
1/7
Item 1 of 7

Eijerkamp Collectie Riva Bank

Van 1199.- Voor 899.-
Op voorraad binnen 1 tot 5 werkdagen in huis

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Riva Bank

Creëer een gezellige hoek in huis met de Eijerkamp Collectie Riva Bank! Speciaal ontworpen ter ere van ons 95-jarige jubileum, brengt deze bank stijl en comfort in jouw interieur. Exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp.

Met zijn unieke design en warme uitstraling is de Riva Bank een echte blikvanger in elke woonkamer. Bovendien heb je keuze uit drie trendy stoffen, zodat je de Riva Bank volledig kunt afstemmen op jouw persoonlijke smaak en interieurstijl. Ga voor een bouclé stof voor een knusse uitstraling, of kies een velvet stof voor een moderne touch. Maar niet alleen het uiterlijk telt! Deze bank biedt ook het ultieme zitcomfort, waardoor je urenlang met plezier kunt zitten met een goed boek of je favoriete serie.

Mis deze kans niet om jouw woonkamer te upgraden met de exclusieve Eijerkamp Collectie Riva Bank. Shop de Riva Bank nu online of kom gezellig langs in onze woonwinkels!

De prijs is gebaseerd op de exclusieve jubileumstoffen, namelijk Sophia in twee kleuren en de Ascott bouclé stof in één kleur.

Eijerkamp Collectie Riva Bank
Eijerkamp Collectie Riva Bank