Skip to content
Eijerkamp Collectie Soulmate Hocker
Eijerkamp Collectie Soulmate Hocker
Van 1139.- Voor 949.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Soulmate Hocker
1/7
Item 1 of 7

Eijerkamp Collectie Soulmate Hocker

Van 1139.- Voor 949.-
Levertijd: 8-10 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Soulmate Hocker

Roos Reedijk x Eijerkamp

Hocker Soulmate is niet alleen een meesterwerk van comfort, maar ook een eerbetoon aan de meest dierbare mensen in je leven. Soulmate is een exclusief ontwerp ontstaan uit de creatieve samenwerking tussen tv-stylist Roos Reedijk en Eijerkamp.

Deze unieke hocker draagt de naam van Roos' soulmates, haar familie, en weerspiegelt haar liefde voor ronde vormen en gedurfde prints. In samenwerking met Lotte Eijerkamp heeft Roos de collectie samengesteld, van het ontwerp tot aan de kleinste details, resulterend in een zitmeubel dat zowel stijl, als comfort combineert.

De modulaire Soulmate bank bestaat uit diverse elementen waardoor je de bank volledig naar wens kunt samenstellen. Dit geeft je de vrijheid om de opstelling aan te passen en keer op keer te vernieuwen, precies zoals jij het wilt. Elk onderdeel van de Soulmate bank is met zorg vervaardigd in Nederland en is bekleed met een exclusieve stoffering die speciaal door Roos is ontworpen. Daarnaast kan de hocker worden gepersonaliseerd met behulp van diverse stofferingen en kleuren.

Ontdek hocker Soulmate uit de Eijerkamp x Roos Reedijk Collectie online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Eijerkamp Collectie Soulmate Hocker
Eijerkamp Collectie Soulmate Hocker