Skip to content
Eijerkamp Collectie Twister Relaxfauteuil
Eijerkamp Collectie Twister Relaxfauteuil
Vanaf 3509.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Twister Relaxfauteuil
1/4
Item 1 of 4

Eijerkamp Collectie Twister Relaxfauteuil

Vanaf 3509.-
Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Twister Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Twister uit de Eijerkamp Collectie biedt de mogelijkheid om volledig te ontspannen. De stoel is voorzien van elektrische bediening, waardoor met één simpele druk op de knop geweldige ontspanning ervaren kan worden. Met deze knoppen kunnen zowel de rugleuning als voetensteun bediend worden. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. Twister is zoals getoond bekleed met bruin leder, maar de stoel kan tevens in andere kleuren uitgevoerd worden. Daarnaast zijn er voor het onderstel ook diverse mogelijkheden, getoond model heeft een zwarte stervoet. Ontdek de mogelijkheden en ervaar het sublieme zitcomfort van relaxfauteuil Twister uit de Eijerkamp Collectie in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1611873
Breedte 71 cm
Hoogte 120 cm
Diepte 82 cm
Materiaal Leer
Kleur Bruin
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Twister serie Bekijk ook Meer uit deze serie