Skip to content
Eleonora Luka Barkruk
Eleonora Luka Barkruk
Vergroten
  • Eleonora Luka Barkruk
1/1
Item 1 of 1

Eleonora Luka Barkruk

Levertijd: 5-6 weken

Eijerkamp vertelt over Eleonora Luka Barkruk

Barstoel Luka van Eleonora is stijlvolle toevoeging aan de bar. Het ranke onderstel en de ronde rugleuning zorgen voor een opvallend contrast. Deze eigentijdse stoel heeft een elegante uitstraling en is ideaal voor hoge tafels.

Maak je interieur compleet door deze barstoel te combineren met andere eetkamerstoelen of eetkamerbanken uit de Luka serie. Getoond model is uitgevoerd met een Antraciet kleurige stoffering, Luka is tevens in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Shop eetkamerstoel Luka uit de collectie van Eleonora nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 95788
Breedte 53 cm
Hoogte 90 cm
Diepte 53 cm
Zithoogte 67 cm
Zitdiepte 41 cm
Hoogte armleuning 82 cm
Materiaal Polyester
Materiaal onderstel Metaal
Kleur Antraciet
Kleur onderstel Zwart
Montage Voorgemonteerd
Merk Eleonora
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer