Skip to content
Eleonora Santos Eetkamerstoel
Eleonora Santos Eetkamerstoel
Vergroten
  • Eleonora Santos Eetkamerstoel
1/14
Item 1 of 14

Eleonora Santos Eetkamerstoel

Levertijd: meer dan 12 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eleonora Santos Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Santos uit de collectie van Eleonora wordt gekenmerkt door het scandinavische design. Santos heeft een hoge rugleuning met doorlopende armleuningen, wat zorgt voor een elegante uitstraling. De eetkamerstoel is vervaardigd uit bouclé stof en wordt gedragen op een zwart onderstel. Naast de getoonde uitvoering is eetkamerstoel Santos verkrijgbaar in diverse andere kleuren. 

Shop Santos eetkamerstoel uit de collectie van Eleonora online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1640331
Breedte 56 cm
Hoogte 79 cm
Diepte 60 cm
Zithoogte 49 cm
Zitdiepte 46 cm
Materiaal Polyester
Materiaal onderstel Metaal
Kleur Taupe
Kleur onderstel Zwart
Merk Eleonora
Woonstijl Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer