Skip to content
Gealux Bela Volo Relaxfauteuil
Gealux Bela Volo Relaxfauteuil
Vanaf 2209.-
Vergroten
  • Gealux Bela Volo Relaxfauteuil
1/4
Item 1 of 4

Gealux Bela Volo Relaxfauteuil

Vanaf 2209.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Gealux Bela Volo Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Bela is een luxe stoel uit de Gealux-collectie Volo, die voorzien is van functies die u het leven makkelijker maken. Een handmatig verstelbare en uitzwaaiende voetenbank, een verstelbare rug door middel van gasveer en een topswing-neksteun verstelling.

Voor extra comfort is er tegen meerprijs zelfs een handige draaibare tafel beschikbaar. Door de inventieve techniek neemt de fauteuil een bescheiden ruimte in binnen uw interieur. Deze technologie zorgt naast de superieure functionaliteit ook voor een mooi design. Door het maken van enkele keuzes is deze relaxfauteuil persoonlijk te maken. Zo is de zithoogte met 2 of 4 centimeter te verhogen, zijn er diverse pootopties en heeft u voor de bekleding de keuze uit vele stoffen en leder. Daarnaast is het zelfs mogelijk uw eigen favoriete stof of leder in te sturen. Het eigentijdse design in combinatie met het gepatenteerde verstelsysteem zorgen ervoor dat u een noviteit op het gebied van relaxen aanschaft. Bij de ontwikkeling is uitermate veel zorg besteed aan afwerking en kwaliteit van de gebruikte materialen. Collectie Volo is een serie van vijf innovatieve relaxfauteuils waarin u niet alleen ultiem kunt ontspannen, maar waarmee u een statement maakt binnen uw interieur. De combinatie van model en leer- en stofkeuze maakt iedere Volo uniek.

Shop Bela Relaxfauteuil van Gealux online of bekijk hem in onze woonwinkel in Veenendaal.