Skip to content

Kopen Zonder Kijken voorjaar 2024

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' ! Roos geeft bewoonster Myra in de eerste aflevering van Kopen zonder Kijken een gloednieuw Eijerkamp interieur.

Roos Reedijk
Roos Reedijk
Kopen Zonder Kijken Stylist
gezien op tv
Een warm kleurenpalet in woonstijl Zachte zonsopkomst

"In de woonstijl "Zachte Zonsopkomst" heeft Roos een sfeer van vernieuwing en warmte gecreëerd, waar okergeel, rood en bruin samenvloeien tot een palet dat de eerste zonnestralen van de dag nabootst. Centraal in deze stijl staan de Lenny fauteuils en de ronde Aikin eettafel, omgeven door een speels vloerkleed dat de ruimte verbindt en een uitnodigend gevoel geeft. Deze combinatie van meubels en kleuren roept een gevoel op van comfort en huiselijkheid.

Accessoires, vloerkleden & meer!

Alle accessoires uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in ook onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom je snel langs? We adviseren je graag!

Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden Alle Kopen Zonder Kijken afleveringen
Eijerkamp woonwinkels