Skip to content

Kopen Zonder Kijken Aflevering 2 voorjaar 2022

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL4 met onze Eijerkamp meubels.

Cevar & Shannon Gaan Kopen Zonder Kijken

In het hoge noorden gaan presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwkundige Bob Sikkens en stylist Roos Reedijk in de tweede aflevering van Kopen Zonder Kijken op zoek naar een droomhuis voor Cevar en Shannon. Met de wens om hun appartement in de stad te verruilen voor een woning in een van de omliggende dorpen, lijkt dat in Noord-Nederland misschien een gemakkelijke opdracht. Maar niets is minder waar. Alex laat zich niet uit het veld slaan door de zoektocht en vindt uiteindelijk een huis dat aan alle wensen lijkt te voldoen.

Twee-onder-één kap In Noordhorn

Pas nadat de handtekeningen zijn gezet, lopen Cevar & Shannon voor het eerst door de voordeur van hun nieuwe huis: een ruime twee-onder-één kap in Noordhorn, een dorp onder de rook van Groningen. Al bij het eerste bezoek voelen de twee zich de koning te rijk: het huis lijkt aan werkelijk al hun wensen te voldoen! Op het moment van de verhuizing zijn ze dan ook volledig verrast en sprakeloos door de flinke verbouwing die Bob heeft gedaan. Het hoogtepunt: de garage die veranderd is in een gigantische woonkeuken! Als kers op de taart zorgt Roos voor een fonkelnieuw Eijerkamp interieur in hotel chic sfeer! Met XXL hoekbank, comfortabele designfauteuil en een eethoek met zeeën van ruimte om urenlang met vrienden en familie te kunnen tafelen.

Kopen zonder kijken aflevering 2
Kopen zonder kijken aflevering 2
Kopen zonder kijken aflevering 2

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kopen zonder kijken aflevering 2

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kopen zonder kijken aflevering 2
Kopen zonder kijken aflevering 2
Kopen zonder kijken aflevering 2

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden Alle Kopen Zonder Kijken afleveringen
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp