Skip to content
Leolux Caruzzo Fauteuil
Leolux Caruzzo Fauteuil
Van 3295.- Voor 2795.-
Vergroten
  • Leolux Caruzzo Fauteuil
1/9
Item 1 of 9

Leolux Caruzzo Fauteuil

Van 3295.- Voor 2795.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Caruzzo Fauteuil

Maak kennis met fauteuil Caruzzo: een bijzondere creatie van toonaangevend designer Frans Schrofer (1956) voor Leolux. De ontwerpen van deze designer staan bekend om de aandacht voor design en ergonomie, wat duidelijk zichtbaar is in Leolux Caruzzo fauteuil. Met model Caruzzo wist hij twee bekende design awards in de wacht te slepen. Ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp is fauteuil Caruzzo nu alleen bij Eijerkamp verkrijgbaar in een exclusieve stof/leer combinatie of volledig uitgevoerd in leer. 

De fauteuil is voorzien van een hoge rug en draaibare voet, waardoor de eigentijdse fauteuil een genot is om op te zitten én om naar te kijken. De fauteuil is vervaardigd uit hoogwaardig Corus-leer en afgewerkt met de unieke siersteek Artisan. Een bijzonder materiaal met een uniek verhaal, doordat het leer is afkomstig van de huiden van Limburgse Limousin runderen en lokaal wordt verwerkt tot schitterend natuurleer. 

Caruzzo is leverbaar in diverse hoogwaardige stoffen en leersoorten. Er is keuze uit twee soorten onderstellen: Original en Pure. Tevens is de fauteuil leverbaar met bijpassende hockers: Forte en Fine. 

Ontdek alle mogelijkheden voor deze exclusieve uitvoering van de Caruzzo fauteuil van Leolux nu onze complete Leolux Select Stores in Zutphen en Veenendaal of vraag een offerte aan. 

De prijs is gebaseerd op een fauteuil basic met 4-teens aluminium draaivoet in de stof Sivo. In duurzaam geproceerd Corus leder is de fauteuil verkrijgbaar van 3995,- voor 3150,- en (i.c.m.) 12 kleuren hoogwaardige Sivo stof. 

Leolux Caruzzo Fauteuil
Leolux Caruzzo Fauteuil