Skip to content

Kopen Zonder Kijken Aflevering 4 voorjaar 2022

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL 4 met onze Eijerkamp meubels.

Volcmar & Marlies Gaan Kopen Zonder Kijken

In het westen van het land wonen Volcmar en Marlies samen met hun vijf kinderen in een tussenwoning. Het samengestelde gezin is flink uit hun jasje gegroeid en dus gaan Martijn en zijn team aan de slag met de zoektocht naar een nieuwe woning. De wensenlijst is niet enorm, maar er is één harde eis: er moeten zes slaapkamers zijn zodat alle kinderen een eigen slaapkamer krijgen. Een pittige klus! Na een aantal bezichtigingen vindt Alex een royale hoekwoning in Bergschenhoek: nota bene de woonplaats van hun eerste voorkeur. Eén minpunt: er zijn niet genoeg slaapkamers. Maar gelukkig weet bouwkundige Bob daar wel raad mee.

Royale hoekwoning In Bergschenhoek

Om voldoende ruimte te creëren moet er flink verbouwd worden. Slaapkamers worden opgesplitst en er wordt gepuzzeld tot de ideale indeling gevonden is. Met succes, want Bob weet voor iedereen een fijne eigen slaapkamer te realiseren. Na de verbouwing tovert stylist Roos het huis om tot een heerlijk thuis voor de hele familie. Met het fonkelnieuwe Eijerkamp interieur zet Roos de puntjes op i. De ronde bank in de zithoek biedt, in combinatie met twee XXL fauteuils, meer dan genoeg zitruimte om met het hele gezin te ontspannen. De grote open keuken wordt voorzien van een eettafel van maar liefst 280 cm en acht eetkamerstoelen. Zo is tafelen met de hele familie ook geen probleem meer.

Kopen zonder kijken aflevering 4
Kopen zonder kijken aflevering 4
Kopen zonder kijken aflevering 4

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kopen zonder kijken aflevering 4

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kopen zonder kijken aflevering 4
Kopen zonder kijken aflevering 4
Kopen zonder kijken aflevering 4

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle Kopen Zonder Kijken make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp