Skip to content

Kopen Zonder Kijken Aflevering 8 voorjaar 2023

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL 4. Met fonkelnieuw Eijerkamp interieur door stylist Roos. Fotografie door Sonja Velda.

Gijs & Sophie Kopen Zonder Kijken

Gijs & Sophie wonen samen met hun dochter in een huurhuis in Amsterdam, maar met een tweede kindje op komst is het tijd voor een ruimere koopwoning. Vele bezichtigingen en biedingen verder zonder resultaat, geven ze de moed op en laten de uitdaging over aan Martijn en zijn team. Hun eisen? Een woning met minimaal drie slaapkamers, een extra hobbyruimte en een tuin, op loop- of fietsafstand van voorzieningen en in een kindvriendelijke wijk. Het zoekgebied is beperkt: Groningen is een must, back to the roots van Gijs, maar de grootste voorkeur gaat uit naar Haren. Alex doet zijn uiterste best maar de markt laat het niet toe. Na talloze bezichtigingen zonder resultaat, tikt de consessieklok af en is het stel genoodzaakt hun eisen bij te stellen.

Royale hoekwoning in Groningen

Gijs & Sophie breiden het zoekgebied uit en maken extra budget vrij. Met resultaat: Alex vindt een royale hoekwoning in Groningen die aan alle eisen voldoet. Aan Bob en Roos de schone taak van het huis een heerlijk thuis te maken. Er wordt een nieuwe pui geplaatst, de badkamer krijg een make-over, muren worden doorbroken en de keuken wordt vervangen. Het stel is helemaal weg van een strakke en lichte design woonstijl, maar gezelligheid is minstens zo belangrijk. Stylist Roos kiest daarom voor een design interieur met een neutrale basis en kleurrijke twist. In de eethoek kiest ze voor een organische eettafel omringd door een set iconsiche Panton designstoelen in een vrolijke kleurenmix. Ook in de woonkamer gaat Roos voor een kleurboost. Een kobaltblauwe, comfy plofbank wordt vergezeld door een fluffy vloerkleed en eyecatcher salontafel. Als dat niet heerlijk thuiskomen is!

Kopen zonder kijken aflevering 8
Kopen zonder kijken aflevering 8
Kopen zonder kijken aflevering 8

Interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kopen zonder kijken aflevering 8
Kopen zonder kijken aflevering 8
Kopen zonder kijken aflevering 8

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden Alle Kopen Zonder Kijken afleveringen
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp