Skip to content

Kopen Zonder Kijken Aflevering 9 voorjaar 2023

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL 4. Met fonkelnieuw Eijerkamp interieur door stylist Roos. Fotografie door Sonja Velda.

Tessa & Sicco Kopen Zonder Kijken

Na jarenlang heen en weer pendelen en leven uit koffers, zijn Tessa & Sicco toe aan hun eerste koopwoning als samengesteld gezin. De zoektocht van het stel bestond tot nu toe vooral uit kijken zonder kopen. Hoog tijd om Martijn en zijn team in te schakelen om een huis te kopen (zonder kijken). Hun eisen? Een vrijstaande woning waar ze kunnen genieten van de rust en ruimte van het Friese landschap. Een standaard rijtjeswoning is een absolute no-go! Hij is muzikant en zij beeldend docent, dus ruimte voor creativiteit is erg belangrijk. Een tuin en minimaal vijf slaapkamers voor alle kinderen staan ook hoog op het wensenlijstje. Een grote uitdaging voor Alex dus, en het beperkte zoekgebied van enkel Drachten en Opeinde maakt het er niet gemakkelijker op.

Kopen zonder kijken aflevering 9

Vrijstaande woning in Opeinde

Met nog maar twee uur te gaan op de concessieklok vindt Alex op de valreep een woning die aan bijna alle eisen van Tessa & Sicco voldoet. Al bij de eerste bezichtiging overtreft het huis al hun verwachtingen. Voor Bob de uitdaging een extra slaapkamer te creëren. Ook plaatst hij een extra badkamer en vervangt de gedateerde keuken. Na de verbouwing door Bob is het aan Roos van het huis een warm en gezellig familiehuis te maken. Sicco houdt vooral van donkere kleuren en materialen, Tessa juist van veel lichtinval om het buitengevoel naar binnen te brengen. Met fonkelnieuwe Eijerkamp meubels in natuurlijke kleuren en materialen creëert Roos een landelijk interieur. De XXL elementenbank biedt meer dan voldoende relaxruimte voor het hele gezin. Ook de wens voor een royale eettafel wordt vervuld! In de eethoek kiest Roos voor een grote bootvormige tafel met comfy eetbank en een set houten eetkamerstoelen. Een écht familiehuis dus!

Kopen zonder kijken aflevering 9
Kopen zonder kijken aflevering 9
Kopen zonder kijken aflevering 9

Interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kopen zonder kijken aflevering 9
Kopen zonder kijken aflevering 9
Kopen zonder kijken aflevering 9

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden Alle Kopen Zonder Kijken afleveringen
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp