gratis verzending vanaf € 500
Good&Mojo Kilimanjaro Vloerlamp
Good&Mojo Kilimanjaro Vloerlamp
Vergroten
  • Good&Mojo Kilimanjaro Vloerlamp
1/4
Item 1 of 4

Good&Mojo Kilimanjaro Vloerlamp

Levertijd: 1-2 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Good&Mojo Kilimanjaro Vloerlamp

Kilimanjaro van Good&Mojo is een unieke vloerlamp. Deze lamp is vernoemd naar de beroemde berg in het noordoosten van Tanzania. Wat opvalt zijn de vijf stijlvolle poten, die zorgen voor een fraaie uitstraling.  Vloerlamp Kilimanjaro past binnen verschillende woonstijlen en zal dus niet snel vervelen!

Good&Mojo maakt gebruik van duurzame materialen. De getoonde lamp heeft dan ook een bamboe voetstuk en een linnen lampenkap. De totale hoogte van deze lamp is 159cm met een snoer van 250cm. Vloerlamp Kilimanjaro is ook verkrijgbaar als tafellamp.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1559652
Breedte 60 cm
Hoogte 160 cm
Diepte 30 cm
Materiaal Bamboe Linnen
Kleur wit
Merk Good&Mojo
Woonstijl  Modern
Barcode 8716248074438
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer