Skip to content
Vergroten
  • Gubi Multi-Lite Hanglamp
1/6
Item 1 of 6

Gubi Multi-Lite Hanglamp

Levertijd: 6-8 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Gubi Multi-Lite Hanglamp

Hanglamp Multi-Lite van Gubi: een ontwerp van de gerenommeerde Deense designer Louis Weisdorf (1932-2021), in 1954 één van de jongste afgestudeerden ooit van de Royal Danish Academy of Fine Arts in Copenhagen.

Het ontwerp van de Multi-Lite lampen komt uit 1972 en representeert het ‘Gouden Tijdperk van het Deense Design’ in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Het ontwerp wordt gekenmerkt door de combinatie van verschillende karakteristieke vormen die afzonderlijk van elkaar bewegen. Deze beweeglijkheid maakt het eenvoudig mogelijk te spelen met de uitstraling van de armatuur én met de wijze waarop de lamp het licht verspreidt. Door de bolvormige lamp te openen is het symmetrische ontwerp moeiteloos om te toveren naar een asymmetrische blikvanger. Deze dynamiek weerspiegelt de passie van Louis Weisdorf: objecten ontwerpen die door de gebruiker naar eigen hand kunnen worden gezet. 

Naast getoonde uitvoering in White semi matt is hanglamp Multi-Lite van Gubi uit te voeren in een breed scala van kleurafwerkingen. Tevens is de lamp verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Liever een staande vloerlamp of tafellamp? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Bestel hanglamp Multi-Lite van Gubi in White semi matt nu online of bezoek onze woonwinkel in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1630222
Diameter 32 cm
Hoogte 42 cm
Vorm Rond
Kleur White semi matt
Merk Gubi
Woonstijl  Design
Barcode 5710902689337
Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.