• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Hülsta Top Point 1000 is een binnenveringmatras dat is opgebouwd uit 7 verschillende zones. De tonvormige pocketveren in combinatie met koudschuim zorgen voor een optimale ondersteuning van het lichaam en de wervelkolom. Daarnaast zorgt de gedifferentieerde oppervlaktestructuur voor een effectieve drukverlaging.

Top Point 1000 matras is ideaal voor als u het snel warm heeft of transpireert door de optimale luchtcirculatie en vochtafvoer.

Eigenschappen:
- Kern van tonvormige pocketveren.
- Met een hoogwaardige koudschuim afdeklaag.
- Met Tencel tijk.
- 23 cm hoog.
- Verkrijgbaar in hardheden soepel, medium of stevig en in diverse afmetingen.
- Wasbare hoes (60 °C).

Laat u adviseren bij Eijerkamp Zutphen over de Hülsta Top Point 1000 matras!

Kenmerken
Artikelnummer 1504122
Hoogte 23 cm
Maat 90x200 - soepel
Materiaal Binnenvering
Comfort Soepel
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Merk Hülsta
Maten
Aantal
699,- Gratis verzending