Skip to content
Montèl Marvel Caramel Hoekbank
Montèl Marvel Caramel Hoekbank
Van 2099.- Voor 1799.-
Vergroten
  • Montèl Marvel Caramel Hoekbank
1/12
Item 1 of 12

Montèl Marvel Caramel Hoekbank

Van 2099.- Voor 1799.-
Levertijd: 3-4 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montèl Marvel Caramel Hoekbank

Op zoek naar een tijdloze bank die jarenlang meegaat? Dan ben je op zoek naar hoekbank Marvel uit de collectie van Montèl Deze comfortabele zitbank is uitgevoerd in het stof in de kleur Suez Turtle. Geraffineerd detail: de ronde vormgeving van de bank, zo zijn de hoeken van deze bank zijn allemaal afgerond. Dit zorgt voor een warme en uitnodigende uitstraling. Het zitgedeelte wordt perfect ondersteund door schuine metalen poten. 

Naast getoonde uitvoering is bank Marvel verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en afmetingen. Shop hoekbank Marvel van Montèl online of vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1644943
Breedte 302 cm
Hoogte 78 cm
Diepte 226 cm
Zithoogte 44 cm
Zitdiepte 57 cm
Materiaal Stof
Kleur Suez Caramel
Uitvoering Hoek links
Merk Montèl
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer