Skip to content
Vergroten
  • Montis Annex Bijzettafel
1/4
Item 1 of 4

Montis Annex Bijzettafel

Levertijd: meer dan 12 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montis Annex Bijzettafel

Bijzettafel Montis Annex is multifunctioneel: door de asymmetrie is deze eenvoudig met het blad over de bank te verplaatsen. Daarnaast kan de tafel ook vrijstaand in de ruimte geplaatst worden en worden voorzien van decoratie zoals bijvoorbeeld boeken en tijdschriften.

De Annex bijzettafel heeft de kleur mat zwart met een blad en poot in staalplaat. Je vindt de Annex bijzettafel van Montis bij Eijerkamp in Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1535709
Breedte 48 cm
Hoogte 51 cm
Diepte 35 cm
Vorm Vierkant
Materiaal Staal
Materiaal onderstel Metaal
Materiaal tafelblad Metaal
Kleur zwart
Merk Montis
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.