Skip to content
Movani Sedika Relaxfauteuil
Movani Sedika Relaxfauteuil
Van 4242.- Voor 3279.-
Vergroten
  • Movani Sedika Relaxfauteuil
1/7
Item 1 of 7

Movani Sedika Relaxfauteuil

Van 4242.- Voor 3279.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Movani Sedika Relaxfauteuil

Geniet van subliem zitcomfort op relaxfauteuil Sedika van Movani. Sedika is uitgevoerd met maar liefst drie motoren waarmee de voetensteun en rugleuning, met behulp van de geïntegreerde tiptoetsen, onafhankelijk van elkaar in de gewenste positie kunnen worden geplaatst. Voor optimale ontspanning is de fauteuil in een zogenaamde hart-balans positie te brengen: hierin liggen hart en voeten in een horizontale lijn waardoor het lichaam volledig tot rust kan komen.

Relaxfauteuil Sedika van Movani, hier uitgevoerd in medium in Moreno leder in de kleur Savannah, is verkrijgbaar in diverse afmetingen en uit te voeren in hoogwaardige stof- en leersoorten. Tevens is de fauteuil uit te voeren met een ondersteunende sta-op hulp. Ervaar het comfort van deze relaxfauteuil in onze woonwinkels. Onze experts staan klaar voor een persoonlijk comfortadvies.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1595529
Breedte 72 cm
Hoogte 115 cm
Diepte 78-112 cm
Materiaal Leer
Kleur Savannah
Merk Movani
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer