Skip to content
Movani Sedika Relaxfauteuil
Movani Sedika Relaxfauteuil
Van 4242.- Voor 3279.-
Vergroten
  • Movani Sedika Relaxfauteuil
1/7
Item 1 of 7

Movani Sedika Relaxfauteuil

Van 4242.- Voor 3279.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Movani Sedika Relaxfauteuil

Geniet van subliem zitcomfort op relaxfauteuil Sedika van Movani. Sedika is uitgevoerd met maar liefst drie motoren waarmee de voetensteun en rugleuning, met behulp van de geïntegreerde tiptoetsen, onafhankelijk van elkaar in de gewenste positie kunnen worden geplaatst. Voor optimale ontspanning is de fauteuil in een zogenaamde hart-balans positie te brengen: hierin liggen hart en voeten in een horizontale lijn waardoor het lichaam volledig tot rust kan komen.

Relaxfauteuil Sedika van Movani, hier uitgevoerd in medium in Moreno leder in de kleur Savannah, is verkrijgbaar in diverse afmetingen en uit te voeren in hoogwaardige stof- en leersoorten. Tevens is de fauteuil uit te voeren met een ondersteunende sta-op hulp. Ervaar het comfort van deze relaxfauteuil in onze woonwinkels. Onze experts staan klaar voor een persoonlijk comfortadvies.

Meer van dit merk Movani
Meer van dit merk Movani
Bekijk alles van Movani
Meer uit de Sedika serie Bekijk ook
Meer uit de Sedika serie Bekijk ook