Skip to content
Petite Friture Vertigo Nova Wandlamp
Petite Friture Vertigo Nova Wandlamp
Vergroten
  • Petite Friture Vertigo Nova Wandlamp
1/7
Item 1 of 7

Petite Friture Vertigo Nova Wandlamp

Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Petite Friture Vertigo Nova Wandlamp

Wandlamp Vertigo Nova van Petite Furniture is de perfecte combinatie van techniek en design. De lamp is ontworpen door Constance Guisset en is een aanvulling op de welbekende Vertigo collectie. Het design van de lamp bestaat uit een sluier van grafische lijnen die wordt aangevuld door een handgeblazen glazen bol. De lamp is voorzien van LED-technologie waardoor deze diffuus licht afgeeft. Doordat Vertigo Nova is vervaardigd van glasvezel is deze erg licht en beweegt deze mee met de luchtstromen van de ruimte waarin deze hangt. Nova is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en tevens als hanglamp en vloerlamp. Shop wandlamp Vertigo Nova van Petite Friture online en binnenkort in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1619323
Breedte 110 cm
Materiaal Glasvezel
Kleur Wit
Merk Petite Friture
Woonstijl  Design
Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.65. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer