• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Schramm Purebeds boxsprings: een serie hoogwaardige boxsprings uit de collectie van het Duitse familiebedrijf. De Pure collectie bestaat uit een serie luxueuze boxsprings, ontworpen door gerenommeerde designers als Sebastian Herkner en Hanne Willman en door ontwerpstudio Kaschkasch.

Iedere uitvoering van de Loft boxspring wordt met de hand vervaardigd in Duitsland met grote ambachtelijke precisie. Tevens zijn de Pure boxsprings vervaardigd vanuit een groen en duurzaam oogpunt: enkele stofferingen zijn volledig vervaardigd uit gerecycled katoen en plastic flessen om zo de ecologische voetafdruk van de productie te verminderen.

Met zijn ambachtelijke werkwijze creëert Schramm een uniek totaalbeeld met slaapcomfort op topniveau! Dankzij de speciaal geselecteerde natuurlijke materialen, zoals zuiver scheerwol, en de met de hand vervaardigde pocketveren met verschillende stofferingsslagen, past het bed zich moeiteloos aan uw lichaamscontouren aan.

Mogelijkheden
- Keuze uit drie verschillende matrassen: Pure, Pure Luxe & Pure Heaven
- Keuze uit verscheidene houtsoorten voor een unieke bed creatie
- Keuze uit een uitgebreide collectie rijke stofferingen
- Keuze uit diverse hoofdborden en ombouwen
- Optioneel verstelbare matrasbodem
- Afneembare stoffering
- Diverse afmetingen: van 140 cm breed t/m 180 cm breed

Voor de beste combinatie van de matras en het boxspring adviseren we u graag in onze winkels. Ervaar het comfort en kom proef liggen op de Schramm Loft boxspring in het Slaap Experience Center in Zutphen!

Kenmerken
Artikelnummer 1586022
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Materiaal Pocketvering
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Schramm