• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Spectrum lattenbank BZ is ontworpen door Martin Visser op verzoek van het Stedelijk Museum Amsterdam. Lattenbank BZ was zo’n groot succes dat Visser besloot de bank in enkele vaste maten en uitvoeringen in de collectie op te nemen. Spectrum BZ is altijd opgebouwd uit massief essen en is verkrijgbaar in de kleuren blank, zwart of wengé gebeitst en daarna mat afgelakt.

Afmetingen Spectrum BZ:
Lengte: 160/200 cm
Breedte: 42/60 cm
Hoogte:  30/40 cm

Kenmerken
Artikelnummer 1502761
Kleur Wengé
Afmeting CA. BxHxD 160x30x42
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Merk Spectrum