Skip to content
Stressless Rome Relaxfauteuil + Hocker
Stressless Rome Relaxfauteuil + Hocker
Vanaf 3549.-
Vergroten
  • Stressless Rome Relaxfauteuil + Hocker
1/5
Item 1 of 5

Stressless Rome Relaxfauteuil + Hocker

Vanaf 3549.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Stressless Rome Relaxfauteuil + Hocker

Stressless relaxfauteuil Rome is een stoel die optimale ondersteuning aan het lichaam geeft, zodat jij volledig tot rust komt. Comfort draait om het juiste evenwicht. Jarenlange ontwikkeling heeft geresulteerd tot diverse systemen die optimaal comfort nastreven.

Relaxstoel Rome is uitgerust met BalanceAdapt, die een ingetogen schommelbeweging nabootst door de kleinste bewegingen van het lichaam te volgen. Naast getoonde uitvoering met hoge rugleuning, is relaxfauteuil Rome ook verkrijgbaar met een lage rugleuning. Stel Rome volledig naar wens samen in stof of leer en onderstel naar keuze.

Optioneel is Rome te voorzien van een verstelbare hoofdsteun, die dankzij het Plus Systeem zorgt voor de juiste nekondersteuning tijdens het lezen, tv-kijken en ontspannen. Zo past de fauteuil zich in iedere situatie volledig aan naar jouw comfortwensen. 

Kom proefzitten op de Rome relaxfauteuil in onze woonwinkel in Veenendaal of vraag vrijblijvend een offerte aan.