Skip to content

Svane matrassen

Ontdek alle Svane matrassen bij Eijerkamp Zutphen. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Svane acties & aanbiedingen
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Svane Studio bij Eijerkamp

Ontdek de complete Svane collectie en ervaar de unieke eigenschappen van het innovatieve drukontlastende IntelliGel in de Svane Studio bij Eijerkamp Zutphen.

adres & openingstijden
Svane bij Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ervaar verschillende bedden & matrassen met advies van je persoonlijke slaapexpert!

maak afspraak

Svane matrassen

De kern van een matras bepaalt in hoge mate het comfort tijdens de nachtrust. Met de keuze uit diverse techniek- en materiaalsamenstellingen in de Svane matrassen is het comfort van je matras en boxspring op de persoonlijke wensen af te stemmen.

Innovatieve IntelliGel in Svane matrassen

De innovatieve IntelliGel kern in Svane matrassen laat je iedere nacht opnieuw genieten van aangenaam slaapcomfort. De celwanden van de Svane IntelliGel reageren op drukverandering en zorgen zo voor een ergonomisch optimale lighouding, drukontlasting en lichaamsondersteuning die naadloos aansluiten bij de lengte, het gewicht en de slaaphouding van de gebruiker. Wanneer je je omdraait, beweegt het materiaal aangenaam mee en neemt direct een nieuwe houding aan. Tevens beschikt de Svane IntelliGel over uitstekende ventilerende eigenschappen, zo blijven lichaam en bed op de ideale temperatuur. Een diepe slaap kan worden gevat waardoor je ’s morgens uitgerust en fit wakker wordt.

Svane, voor een optimale nachtrust

Met de keuze uit diverse techniek- en materiaalsamenstellingen in de Svane matrassen is het comfort van je boxspring op de persoonlijke wensen af te stemmen. Neem bijvoorbeeld de Svane AdaptiveZone technologie: deze tonvormige pocketverenkern garandeert optimaal comfort voor elk lichaamstype. Het dynamische zonesysteem is voorzien van verschillende veerspanningen en daardoor zeer flexibel en comfortabel. Of kies voor de PluraZone pocketverenkern. Deze matras biedt optimale ondersteuning aan schouders, bekken en bovenbenen en beschikt over een uitgebalanceerd zonesysteem dat iedere plek van het lichaam van steun voorziet.

Ervaar het slaapcomfort van Svane matrassen

Kom proefliggen op de (top)matrassen en boxsprings van Svane in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen en ervaar het comfort dat een Svane bed te bieden heeft. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en (top)matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur.

Lees meer