Skip to content
Svane Zupreme Matras
Svane Zupreme Matras
Vanaf 1599.- Voor 1439.10
Vergroten
  • Svane Zupreme Matras
1/4
Item 1 of 4

Svane Zupreme Matras

Vanaf 1599.- Voor 1439.10
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Svane Zupreme Matras

Geniet van een sublieme nachtrust op matras Zupreme van Svane. Dit pocketverenmatras is voorzien van een dynamisch zonesysteem dat individueel reageert op de behoeften van het lichaam. Zo wordt te allen tijde een optimale slaaphouding gegarandeerd. 

De AdaptiveZone van het matras bestaat uit tonvormige pocketveren met verschillende veerspanningen. Deze technologie zorgt voor de uitstekende ergonomische eigenschappen. Bovenop de pocketverenkern is een zes centimeter dikke IntelliGel laag comfortlaag aangebracht. Dit innovatieve materiaal biedt drukontlasting van het lichaam en daarmee optimale ondersteuning. De ventilerende eigenschappen maken bovendien dat de temperatuur en vochtafvoer goed gereguleerd worden. 

Voordelen Svane Zupreme matras:

- Pocketverenkern met IntelliGel comfortlaag
- Keuze uit twee hardheidsgraden, medium of stevig
- Hoes van natuurlijk Tencel voor klimaatregulerende werking
- Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Kom proefliggen op matras Zupreme van Svane in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur. 

Svane Zupreme Matras
Svane Zupreme Matras
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Meer van dit merk Svane
Meer van dit merk Svane
Bekijk alles van Svane