gratis verzending vanaf € 500
Svane Zupreme Matras
Svane Zupreme Matras
Vanaf 1390.- Voor 1320.50
Vergroten
  • Svane Zupreme Matras
1/4
Item 1 of 4

Svane Zupreme Matras

Vanaf 1390.- Voor 1320.50
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Actie Tot 15% korting op Svane

Profiteer nu van tot 15% introductie korting op een Svane bed of matras in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp Zutphen!

  • 15% korting bij een verstelbaar Svane bed
  • 10% korting bij een Svane bed
  • 5% korting op een Svane matras
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Svane Zupreme Matras

Geniet van een sublieme nachtrust op matras Zupreme van Svane. Dit pocketverenmatras is voorzien van een dynamisch zonesysteem dat individueel reageert op de behoeften van het lichaam. Zo wordt te allen tijde een optimale slaaphouding gegarandeerd. 

De AdaptiveZone van het matras bestaat uit tonvormige pocketveren met verschillende veerspanningen. Deze technologie zorgt voor de uitstekende ergonomische eigenschappen. Bovenop de pocketverenkern is een zes centimeter dikke IntelliGel laag comfortlaag aangebracht. Dit innovatieve materiaal biedt drukontlasting van het lichaam en daarmee optimale ondersteuning. De ventilerende eigenschappen maken bovendien dat de temperatuur en vochtafvoer goed gereguleerd worden. 

Voordelen Svane Zupreme matras:

- Pocketverenkern met IntelliGel comfortlaag
- Keuze uit twee hardheidsgraden, medium of stevig
- Hoes van natuurlijk Tencel voor klimaatregulerende werking
- Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Kom proefliggen op matras Zupreme van Svane in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur. 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1643823
Breedte 80 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Stof
Kleur Wit
Comfort Medium
Merk Svane
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen