Skip to content
Svane Zoom Boxspring
Svane Zoom Boxspring
Vanaf 4699.-
Vergroten
  • Svane Zoom Boxspring
1/4
Item 1 of 4

Svane Zoom Boxspring

Vanaf 4699.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Actie Svane 10% korting complete collectie

Profiteer nu van 10% korting op alle bedden, matrassen en onderveringen uit de collectie van Svane in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en online.

Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Svane Zoom Boxspring

Op boxspring Zoom van Svane kom je tot rust terwijl het lichaam de ondersteuning krijgt die het nodig heeft. Bij de ontwikkeling van boxspring Zoom van het toonaangevende Svane uit Noorwegen is overal aan gedacht, van optimaal slaapcomfort tot sublieme afwerking van de design boxspring.

Met Svane Zoom geniet je van topcomfort met dank aan het tweelaagse Pocket on Pocket veerkernsysteem. Het matras van de Zoom boxspring van Svane is opgebouwd uit vijf zones en voorzien van een zes centimeter dikke IntelliGel-laag die het totaal oppervlak van het matras bedekt en bijdraagt aan drukontlasting, lichaamsondersteuning en ventilatie. Svane Zoom biedt matrassen naar wens in medium en stevige hardheden. 

De EkoPocket onderbouw van 23 cm hoog ligt op een frame van volledig massief Scandinavisch sparrenhout. Voor een unieke uitstraling kies je een poothoogte naar keuze, zijn er diverse hoofdborden beschikbaar in verschillende rijke stofferingen en kleuren. Svane Zoom is optioneel uit te voeren met verstelbare bodem.

Voordelen Svane Zoom boxspring:

- IntelliGel comfortlaag van 6 centimeter

- PluraZone pocketverenkern matras met 5 zones, 15 centimeter dik

- Keuze uit twee hardheidsgraden (medium of firm)

- Te combineren met alle Svane topmatrassen

- Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Kom proefliggen in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur. 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1668762
Breedte 160 cm
Hoogte 200 cm
Materiaal Stof
Kleur Grijs
Merk Svane
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Zoom serie Bekijk ook Meer uit deze serie