Skip to content
Svane Zoom Boxspring
Svane Zoom Boxspring
Vanaf 4699.-
Vergroten
  • Svane Zoom Boxspring
1/4
Item 1 of 4

Svane Zoom Boxspring

Vanaf 4699.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Svane Zoom Boxspring

Op boxspring Zoom van Svane kom je tot rust terwijl het lichaam de ondersteuning krijgt die het nodig heeft. Bij de ontwikkeling van boxspring Zoom van het toonaangevende Svane uit Noorwegen is overal aan gedacht, van optimaal slaapcomfort tot sublieme afwerking van de design boxspring.

Met Svane Zoom geniet je van topcomfort met dank aan het tweelaagse Pocket on Pocket veerkernsysteem. Het matras van de Zoom boxspring van Svane is opgebouwd uit vijf zones en voorzien van een zes centimeter dikke IntelliGel-laag die het totaal oppervlak van het matras bedekt en bijdraagt aan drukontlasting, lichaamsondersteuning en ventilatie. Svane Zoom biedt matrassen naar wens in medium en stevige hardheden. 

De EkoPocket onderbouw van 23 cm hoog ligt op een frame van volledig massief Scandinavisch sparrenhout. Voor een unieke uitstraling kies je een poothoogte naar keuze, zijn er diverse hoofdborden beschikbaar in verschillende rijke stofferingen en kleuren. Svane Zoom is optioneel uit te voeren met verstelbare bodem.

Voordelen Svane Zoom boxspring:

- IntelliGel comfortlaag van 6 centimeter

- PluraZone pocketverenkern matras met 5 zones, 15 centimeter dik

- Keuze uit twee hardheidsgraden (medium of firm)

- Te combineren met alle Svane topmatrassen

- Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Kom proefliggen in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur. 

Svane Zoom Boxspring
Svane Zoom Boxspring
Meer uit de Zoom serie Bekijk ook
Meer uit de Zoom serie Bekijk ook