Skip to content
Serta Cydonia Boxspring
Serta Cydonia Boxspring
Vanaf 4999.-
Vergroten
  • Serta Cydonia Boxspring
1/5
Item 1 of 5

Serta Cydonia Boxspring

Vanaf 4999.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Serta Cydonia Boxspring

Laat je omarmen door pure luxe op boxspring Cydonia van Serta. De volledig op maat gemaakte slaapervaring waarmee je uitgerust ontwaakt. De royale afmetingen en het hoofdbord dat met sierlijke ronding is afgewerkt geven de slaapkamer een hotel chique uitstraling. 

Serta boxspring Cydonia wordt opgebouwd uit een boxspringonderstel met een royaal formaat tot 200 cm breed en 220 cm lang. De combinatie van een boxspringmatras en splendid royal hr topdekmatras worden afgestemd op de persoonlijke comfortwensen. De gelaagde opbouw van het Serta matras draagt bij aan de optimale ondersteuning van het lichaam tijdens de nachtrust.

Stel je eigen Serta boxspring volledig naar wens samen, met keuze uit ruim 500 stoffen, slaapcomforts en elektrisch verstelbare optie. Het Cydonia boxspring is uniek dankzij haar zachte ronding in het hoofdbord, waardoor het voelt als een soort cocon voor ultieme rust. Het matras is voorzien van chique vlakverdeling, in stoffering passend bij het hoofdbord. Met keuze uit diverse potensets en bijpassende accessoires, zoals nachtkasten, voorzet- en opbergbanken wordt het slaapkamer interieur compleet.

Ervaar subliem slaapcomfort op boxspring Cydonia van Serta in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze expert adviseert je graag over een boxspring, matras en topmatras passend bij jouw persoonlijke slaapwens, slaaphouding en postuur.

 
Serta Cydonia Boxspring
Serta Cydonia Boxspring