Skip to content
Svane Zleep Boxspring
Svane Zleep Boxspring
Vanaf 5598.- Voor 5038.20
Vergroten
  • Svane Zleep Boxspring
1/4
Item 1 of 4

Svane Zleep Boxspring

Vanaf 5598.- Voor 5038.20
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Svane Zleep Boxspring

Beleef een optimale nachtrust met boxspring Zleep van Svane. Een innovatief ontwerp van het toonaangevende Svane waarin comfort en design in perfecte harmonie samen zijn. 

De Zleep boxspring van Svane biedt aangename verlichting voor rug, schouders en heupen met dank aan de zes centimeter dikke laag IntelliGel, gedragen door een pocketverenkern. Hierdoor wordt optimale ondersteuning geboden en wordt het lichaam gedurende de hele nacht ontzien van druk en ergonomisch verantwoord ondersteund. Tevens bezit de IntelliGel goede ventilerende eigenschappen.

Op zoek naar extra comfort? Optioneel is boxspring Zleep uit te voeren met een verstelbare bodem. 

Niet alleen ergonomisch gezien is de Zleep boxspring van Svane een aanwinst voor de slaapkamer, ook het design van deze boxspring is een verrijking voor de ruimte. De boxspring vervaardigd uit massief Scandinavisch sparrenhout en uit te voeren met diverse hoofdborden in verschillende stofsoorten en kleuren. Combineer met een poot naar keuze voor een unieke uitstraling. 

Voordelen Svane Zleep boxspring:

- IntelliGel comfortlaag van 6 centimeter
- Pocketverenmatras met 5 zones
- Keuze uit twee hardheidsgraden, medium of stevig
- Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Kom proefliggen op boxspring Zleep van Svane in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur. 

Svane Zleep Boxspring
Svane Zleep Boxspring
Meer van dit merk Svane
Meer van dit merk Svane
Bekijk alles van Svane