Skip to content
Svane Zense Verstelbaar Boxspring
Svane Zense Verstelbaar Boxspring
Vanaf 7899.- Voor 6714.15
Vergroten
  • Svane Zense Verstelbaar Boxspring
1/8
Item 1 of 8

Svane Zense Verstelbaar Boxspring

Vanaf 7899.- Voor 6714.15
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Svane Zense Verstelbaar Boxspring

Boxspring Zense van Svane: een van de topmodellen uit de collectie boxsprings van het toonaangevende Svane. Een stijlvol ontwerp waarin comfort en design in perfecte balans zijn. Een innovatieve comfortabele boxspring die bijdraagt aan een gezonde nachtrust. 

Het matras van de Zense boxspring van Svane is voorzien van een zes centimeter dikke IntelliGel-laag die het totaal oppervlak van het matras bedekt en bijdraagt aan drukontlasting, lichaamsondersteuning en ventilatie. Deze laag wordt ondersteunt door dubbelgeveerde pocketveren, de zogeheten PluraSone Support: twee lagen pocketveren (PluraSone en EkoPocket) die samen een superieure ondersteuning bieden en ervoor zorgen dat de wervelkolom te allen tijde perfect horizontaal op het matras ligt. 

Voor extra comfort is getoonde uitvoering van boxspring Zense voorzien van een verstelbare bodem, eenvoudig te bedienen met afstandsbediening of de uitgebreide Svane app. Dankzij het intelligente ontwerp blijft het matras, ook bij het verstellen van de basis, uitstekend op zijn plaats. Maak het jezelf daarnaast luxe met praktische onderbouw verlichting die een fijn strijklicht over de vloer werpt wanneer je ‘s nachts uit bed moet.

Niet alleen ergonomisch gezien is de verstelbare Zense boxspring van Svane een aanwinst voor de slaapkamer, ook het design van deze boxspring is een verrijking voor de ruimte. De box van deze boxspring is volledig vervaardigd uit massief Scandinavisch sparrenhout en uit te voeren met diverse hoofdborden in verschillende stofferingen en kleuren. Combineer met een poot naar keuze voor een unieke uitstraling. 

Voordelen Svane Zense boxspring:

- IntelliGel comfortlaag van 6 centimeter
- PluraZone pocketverenkern matras met 5 zones, 15 centimeter dik
- DuoSystem met twee hardheidsgraden in één matras
- Te combineren met alle Svane topmatrassen
- Verstelbaar met afstandsbediening of app
- Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Kom proefliggen op boxspring Zense van Svane in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur. 

Svane Zense Verstelbaar Boxspring
Svane Zense Verstelbaar Boxspring
Meer van dit merk Svane
Meer van dit merk Svane
Bekijk alles van Svane