Skip to content
Vergroten
  • Svane Zupreme Boxspring
1/4
Item 1 of 4

Svane Zupreme Boxspring

Vanaf 5998.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Svane Zupreme Boxspring

Svane boxspring Zupreme: een sublieme boxspring in zijn segment dankzij de revolutionaire combinatie van de unieke AdaptiveZone technologie en zes centimer dikke IntelliGel laag.

Voor het hoogst haalbare slaapcomfort is de Zupreme boxspring van Svane uitgevoerd met de AdaptiveZone technologie. Dit dynamische zonesysteem staat garant voor ergonomisch comfort met dank aan de verschillende veerspanningen. De daarop aangebrachte zes centimeter dikke laag IntelliGel voorziet het lichaam daarnaast van optimale ondersteuning en draagt op die manier bij aan drukverlichting en een goede nachtrust.

Voor extra comfort is getoonde uitvoering van boxspring Zupreme voorzien van een verstelbare bodem, eenvoudig te bedienen met afstandsbediening of de uitgebreide Svane app. 

Voordelen Svane Zupreme boxspring:

- IntelliGel comfortlaag van 6 centimeter
- Pocketverenmatras Zupreme met dynamisch zonesysteem
- Keuze uit twee hardheidsgraden, medium of stevig
- Optioneel te voorzien van verstelbare bodem
- Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Niet alleen ergonomisch gezien is de Zupreme boxspring van Svane een aanwinst voor de slaapkamer, ook het design van deze boxspring is een verrijking voor de ruimte. De boxspring is uit te voeren met diverse hoofdborden in verschillende stofsoorten en kleuren. Combineer met een poot naar keuze voor een unieke uitstraling. 

Kom proefliggen op boxspring Zupreme van Svane in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur.

Svane Zupreme Boxspring
Svane Zupreme Boxspring
Meer van dit merk Svane
Meer van dit merk Svane
Bekijk alles van Svane