Skip to content
Svane Zoom Verstelbaar Boxspring
Svane Zoom Verstelbaar Boxspring
Vanaf 5699.-
Vergroten
  • Svane Zoom Verstelbaar Boxspring
1/3
Item 1 of 3

Svane Zoom Verstelbaar Boxspring

Vanaf 5699.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Svane Zoom Verstelbaar Boxspring

Genieten van optimaal comfort op boxspring Zoom van Svane. Het toonaangevende Scandinavische slaapmerk heeft overal aan gedacht bij de ontwikkeling van Zoom. Met één simpele druk op de knop past de boxspring zich aan in de gewenste houding, dankzij het elektrisch verstelbare hoofd- en voeteneinde.

Met Svane Zoom geniet je van topcomfort met dank aan de gemotoriseerde verstelbare bedbodems. De IntelliGel matras van zes centimeter en het vijftien centimeter dikke PluraZone matras bieden de optimale slaapervaring, volledig afgestemd op jouw wensen. Het Svane Zoom matras draagt bij aan drukontlasting, lichaamsondersteuning en ventilatie, en zijn verkrijgbaar in de hardheden medium en stevig. Tevens is de boxspring uit te breiden met een Svane topdekmatras. 

Voor een unieke uitstraling en sfeer in de slaapkamer kies je één van de stijlvolle hoofdborden in een stoffering en kleur naar keuze. Een potenset van 10 tot 19 cm naar keuze maakt jouw nieuwe boxspring compleet. Naast getoonde uitvoering is Svane Zoom tevens als continentale boxspring verkrijgbaar. 

Voordelen Svane Zoom boxspring:

- IntelliGel comfortlaag van 6 centimeter

- PluraZone pocketverenkern matras met 5 zones, 15 centimeter dik

- Keuze uit twee hardheidsgraden (medium of firm)

- Te combineren met alle Svane topmatrassen

- Eenvoudig verstelbaar met afstandsbediening

- Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Kom proefliggen op boxspring Zoom van Svane in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur. 

Svane Zoom Verstelbaar Boxspring
Svane Zoom Verstelbaar Boxspring
Meer van dit merk Svane
Meer van dit merk Svane
Bekijk alles van Svane
Meer uit de Zoom serie Bekijk ook
Meer uit de Zoom serie Bekijk ook