Skip to content
Svane Zense Nordic Boxspring
Svane Zense Nordic Boxspring
Vanaf 4599.-
Vergroten
  • Svane Zense Nordic Boxspring
1/5
Item 1 of 5

Svane Zense Nordic Boxspring

Vanaf 4599.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Svane Zense Nordic Boxspring

Boxspring Nordic Zense van Svane: een van de topmodellen uit de collectie boxsprings van het toonaangevende Svane. Een stijlvol ontwerp waarin comfort en design in perfecte balans zijn. Een innovatieve comfortabele boxspring die bijdraagt aan een gezonde nachtrust. 

Het matras van de Zense boxspring van Svane is voorzien van een zes centimeter dikke IntelliGel-laag die het totaal oppervlak van het matras bedekt en bijdraagt aan drukontlasting, lichaamsondersteuning en ventilatie. Deze laag wordt ondersteunt door dubbelgeveerde pocketveren, de zogeheten PluraSone Support: twee lagen pocketveren (PluraSone en EkoPocket) die samen een superieure ondersteuning bieden en ervoor zorgen dat de wervelkolom te allen tijde perfect horizontaal op het matras ligt. 

Op zoek naar extra comfort? Optioneel is boxspring Zense uit te voeren met een verstelbare bodem. Maak het jezelf daarnaast luxe met praktische onderbouw verlichting die een fijn strijklicht over de vloer werpt wanneer je ‘s nachts uit bed moet.

Niet alleen ergonomisch gezien is de Zense boxspring van Svane een aanwinst voor de slaapkamer, ook het design van deze boxspring is een verrijking voor de ruimte. De box van deze boxspring is volledig vervaardigd uit massief Scandinavisch sparrenhout en uit te voeren met diverse hoofdborden in verschillende stofferingen en kleuren. Nordic Zense kan vrij in de ruimte worden geplaatst, doordat het hoofdbord aan de boxspring bevestigd kan worden. Een hoog hoofdbord kan tevens dienen om het slaapgedeelte en aankleeddeel van de slaapkamer van elkaar te scheiden. Combineer met een poot naar keuze voor een unieke uitstraling. 

Voordelen Svane Nordic Zense boxspring:

- IntelliGel comfortlaag van 6 centimeter
- PluraZone pocketverenkern matras met 5 zones, 15 centimeter dik
- DuoSystem met twee hardheidsgraden in één matras
- Te combineren met alle Svane topmatrassen
- Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Kom proefliggen op boxspring Zense van Svane in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur.

Svane Zense Nordic Boxspring
Svane Zense Nordic Boxspring
Meer van dit merk Svane
Meer van dit merk Svane
Bekijk alles van Svane