Skip to content
Svane Zupreme Verstelbare Boxspring
Svane Zupreme Verstelbare Boxspring
Vanaf 7198.-
Vergroten
  • Svane Zupreme Verstelbare Boxspring
1/6
Item 1 of 6

Svane Zupreme Verstelbare Boxspring

Vanaf 7198.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Svane Zupreme Verstelbare Boxspring

Svane verstelbare boxspring Zupreme: een sublieme boxspring in zijn segment dankzij de revolutionaire combinatie van de unieke AdaptiveZone technologie en zes centimer dikke IntelliGel laag.

Voor het hoogst haalbare slaapcomfort is de verstelbare Zupreme boxspring van Svane uitgevoerd met de AdaptiveZone technologie. Dit dynamische zonesysteem staat garant voor ergonomisch comfort met dank aan de verschillende veerspanningen. De daarop aangebrachte zes centimeter dikke laag IntelliGel voorziet het lichaam daarnaast van optimale ondersteuning en draagt op die manier bij aan drukverlichting en een goede nachtrust.

Voordelen Svane Zupreme verstelbare boxspring:

- IntelliGel comfortlaag van 6 centimeter
- Pocketverenmatras Zupreme met dynamisch zonesysteem
- Keuze uit twee hardheidsgraden, medium of stevig
- Verstelbaar met afstandsbediening of app
- Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Niet alleen ergonomisch gezien is de Zupreme boxspring van Svane een aanwinst voor de slaapkamer, ook het design van deze boxspring is een verrijking voor de ruimte. De boxspring is uit te voeren met diverse hoofdborden in verschillende stofsoorten en kleuren. Combineer met een poot naar keuze voor een unieke uitstraling. 

Kom proefliggen op boxspring Zupreme van Svane in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur.

Svane Zupreme Verstelbare Boxspring
Svane Zupreme Verstelbare Boxspring
Meer van dit merk Svane
Meer van dit merk Svane
Bekijk alles van Svane