Skip to content

Svane Zleep Matras

Afmetingen & details
Artikelnummer 1643817
Breedte 80 cm
Lengte 200 cm
Maat 80x200
Materiaal Pocketvering
Kleur Wit
Comfort Medium
Merk Svane
Woonstijl Modern
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over Svane Zleep Matras

Geniet van een optimale nachtrust op matras Zleep van Svane. Dit ergonomisch verantwoorde matras is voorzien van een laag IntelliGel van zes centimeter dik. Deze laag wordt ondersteund door een laag pocketveren. Met de keuze uit twee niveaus van hardheid, medium en stevig, is het matras te kiezen dat precies past bij jouw lichaamsbouw. De matras is voorzien van een afneembare hoes en praktische handvatten. Matras Zleep van Svane is te combineren met alle bedden. 

Kom proefliggen op het Zleep matras in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur. 

Actie Svane - Herfstactie 15% korting

Nu 15% korting op alle bedden, matrassen en onderveringen van Svane online en in onze woonwinkels!

Item 1 of 5
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4