Skip to content
Serta Dakota Boxspring
Serta Dakota Boxspring
Van 5499.- Voor 3799.-
Vergroten
  • Serta Dakota Boxspring
1/6
Item 1 of 6

Serta Dakota Boxspring

Van 5499.- Voor 3799.-
Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Serta Dakota Boxspring

Ervaar luxe en comfort met de Serta Boxspring Dakota, speciaal ontworpen met een exclusief hoofdbord ter ere van ons 95-jarige jubileum. Het opvallende hoofdbord met bies en de hotel chique uitstraling maken de boxspring tot een ware eyecatcher. Kies uit diverse kleuren om de boxspring aan te laten sluiten op jouw slaapkamer interieur.

Maar deze boxspring biedt niet alleen een chique uitstraling, dankzij het luxueuze comfort wil je gegarandeerd wegdromen op de boxspring. Bovendien is de Serta Boxspring Dakota beschikbaar in meerdere maten, zodat je moeiteloos de juiste maatvoering voor jouw slaapkamer kunt selecteren.

Ontdek alle mogelijkheden van de Serta Boxspring Dakota online of breng een bezoek aan onze woonwinkels in Veenendaal en Zutphen, waar onze slaapadviseurs klaarstaan om je te helpen. Shop deze jubileumeditie en geef jouw slaapkamer een luxueuze uitstraling!

Prijs is als getoond in afmeting 160x200 met exclusieve jubileum hoofdbord Marylin in stof Snow Ecru.
Serta Dakota Boxspring
Serta Dakota Boxspring