• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
7x een grijze hoekbank 7x een grijze hoekbank

7x een grijze hoekbank

De grijze hoekbank is een echte allemansvriend! Modern, romantisch, stoer of industrieel: dit grijze meubel past in elke woonstijl. Deze bank is de ideale basis voor de woonkamer en te combineren met vele kleuren en materialen. Geen wonder dus dat de grijze bank bij velen zo geliefd is! Gelukkig zijn er veel verschillende modellen waarmee je alle kanten op kunt. Wij laten je graag zien hoe je de grijze hoekbank op 7 totaal verschillende manieren kan stijlen.

1. Groen & Grijs: de perfecte combinatie

Liefhebber van de urban jungle stijl, maar een groene bank iets te heftig? Een grijs bankstel past perfect in het groene kleurenpalet! Tip: stijl je woonkamer af met fris- of okergele tinten om het geheel een spannende uitstraling te geven.

Grijze hoekbank >

2. Grijs en vrouwelijk

Fan van landelijk en romantisch wonen? Creëer een vrouwelijk interieur met fleurige bloemen en roze tinten met veel accessoires! Combineer de grijze hoekbank daarnaast met kussens van verschillende materialen , kleuren en prints. 

Grijze hoekbank >

3. Pastels en Scandinavisch design

Een grijze hoekbank komt perfect tot zijn recht in een kleurenpalet van verschillende pastellen! Kies wel voor een lichtgrijze tint, aangezien donkergrijs al gauw te hard kan zijn, waardoor je interieur geen rust meer uitstraalt. Gek op Scandinavisch design? Kies voor moderne vormen met een licht eikenhouten onderstel.

Grijze Scandinavische hoekbank >

4. Ton-sur-ton

Laat de grijze bank compleet in je interieur opgaan door te kiezen voor een interieur in verschillende grijstinten. Houd het geheel spannend door te kiezen voor verschillende materialen als beton en staal én creëer warmte door het toevoegen van fijne zachte kussens en plaids.

Hoekbank grjis >

5. Grijze hoekbank & één kleur 

Graag kleur toevoegen aan je interieur, maar weet je niet goed hoe? Verf één wand in een frisse en opvallende kleur naar keuze en plaats hier een grijze hoekbank voor. Want het fijne aan de kleur grijs is: het kan met alles gecombineerd worden! Tip: leg kussens op de bank met tinten in de kleur van de wand, zodat er meer eenheid ontstaat.  

Grijze hoekbank & een kleur >

6. White tones

Na een drukke dag het liefst thuiskomen in een rustig en sereen interieur waar witte en lichtgrijze kleuren de boventoon voeren? Met de kleur wit creëer je een ruimtelijk effect in de woonruimte, speel daarnaast met verschillende vormen en materialen. 

Grijze hoekbank >

7. Touch of blue

Creëer een koele en frisse look in het interieur door blauw te combineren met een hoekbank in grijs, van kobalt tot pastel! De kleur blauw zorgt voor verkoeling en rust. Meer warmte aan je woonkamer toevoegen? Stijl af met accessoires in bruintinten, zoals cognac of terracotta. 

Grijze hoekbank & blauw >

Shop grijze hoekbanken: