Skip to content
XOOON Puglia Divan
XOOON Puglia Divan
Vanaf 899.-
Vergroten
  • XOOON Puglia Divan
1/5
Item 1 of 5

XOOON Puglia Divan

Vanaf 899.-
Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over XOOON Puglia Divan

Maak kennis met de Xooon Puglia Divan bank, een gezellige en unieke bank die speciaal voor ons 95-jarige bestaan is uitgevoerd in een exclusieve zachte bouclé stof. Deze bank straalt een unieke charme uit die je nergens anders zult vinden.

De Puglia Divan bank van Xooon heeft smalle metalen poten met een design frame dat aan de zijkant van de bank zichtbaar is. Het ontbreken van een rugleuning en armleuning aan één zijde, samen met het zichtbare frame, geeft deze bank een trendy uitstraling. Naast het eigentijdse design biedt de bank een hoog niveau van comfort dankzij de pocketvering in de zitting. Neem plaats op de Puglia Divan bank en geniet van gezellige en ontspannende momenten met familie en vrienden.

Ervaar de warme sfeer en het comfort van de Xooon Puglia Divan bank. Ontdek dit exclusieve model online of breng een bezoek aan onze woonwinkels.

Prijs is als getoond in exclusieve jubileum stof Dream in vijf verschillende kleuren.

XOOON Puglia Divan
XOOON Puglia Divan