Skip to content
XOOON Saint Tropez Elementenbank
XOOON Saint Tropez Elementenbank
Vanaf 3334.-
Vergroten
  • XOOON Saint Tropez Elementenbank
1/18
Item 1 of 18

XOOON Saint Tropez Elementenbank

Vanaf 3334.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over XOOON Saint Tropez Elementenbank

De Saint Tropez elementenbank van XOOON is een stijlvolle toevoeging aan een modern interieur! Dankzij de diverse elementen en losse arm- en rugleuningen haal je een flexibele en functionele bank in huis, die kan meebewegen met je behoeftes op dat moment. De kussens van getoond model zijn rondom gestoffeerd in de stof light grey. Tevens is Saint Tropez beschikbaar in diverse materialen en kleuren, waardoor de elementenbank volledig naar wens is samen te stellen. 

Getoonde uitvoering bestaat uit een 3-zitselement in combinatie met een 4-zitselement. Voor de afwerking van de bank is hier gekozen voor diverse blok- en rugkussens in verschillende afmetingen. De elementen zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, waardoor de Saint Tropez elementenbank geschikt is voor ieder interieur!

Ontdek de XOOON Saint Tropez elementenbank in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal, onze adviseurs helpen je graag!

 
XOOON Saint Tropez Elementenbank
XOOON Saint Tropez Elementenbank