• 5 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.5 klantwaardering

Kasten op maat

Maatwerk kasten samenstellen

Op zoek naar veel opbergruimte volledig geïntegreerd in uw woonruimte? Oogstrelende maatwerk kasten voor in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer gemaakt van hoogwaardige materialen en met bijzondere details? In onze zeer complete kastenstudio’s in Zutphen & Veenendaal laten we u graag alle mogelijkheden voor een kast op maat zien. Ontdek een uitgebreide collectie van hoogwaardige designkasten zoals Now by Hulsta, Karat, Movani, Interstar en Spectral bij Eijerkamp.

Persoonlijk kastadvies
Tijdens een persoonlijk kastadvies van onze experts krijgt u niet alleen woonadvies, maar helpen wij u natuurlijk ook bij het ontwerp van het kastmeubel. Elke ruimte is uniek en elke maatwerk kast vraagt om eenzelfde aanpak. Het opbergmeubel wordt speciaal voor u (in 3D) getekend en volledig afgestemd op uw persoonlijke woonwensen. Ervaar uw kast op maat nu in onze kastenstudio's!

Kastenstudio Eijerkamp Kastexpert Spectral kasten kastadvies maak een afspraak Insterstar kasten Hülsta kasten Furnplan Karat kasten Bezoek de winkels