gratis verzending vanaf € 500
Artifort Extens Dressoir
Artifort Extens Dressoir
Vanaf 1396.-
Vergroten
  • Artifort Extens Dressoir
1/8
Item 1 of 8

Artifort Extens Dressoir

Vanaf 1396.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Artifort Extens Dressoir

Extreem veelzijdig ontwerp: dressoir Extens van Artifort ontworpen door Khodi Feiz. De strakke vormgeving en de aluminium hoekelementen met houten panelen zorgen voor een opvallend meubelontwerp dat feilloos in iedere woonruimte geïntegreerd kan worden. Verfijnd detail: de afgeronde hoeken zorgen voor een vriendelijke uitstraling.

Opbergkast Extens kan in de meest uiteenlopende poedercoating-, lak- en fineervarianten uit de Artifort collectie en talloze afmetingen uitgevoerd worden. Ga bijvoorbeeld voor een kast met of juist zonder deuren! Kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendal en ontdek de mogelijkheden van dressoir Extens in de Artifort Studio.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1559533
Breedte 160 cm
Hoogte 46.5 cm
Diepte 36 cm
Materiaal Hout
Kleur blauw
Merk Artifort
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer