Skip to content
Bree's New World Cloudy Salontafelset
Bree's New World Cloudy Salontafelset
Vergroten
  • Bree's New World Cloudy Salontafelset
1/13
Item 1 of 13

Bree's New World Cloudy Salontafelset

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bree's New World Cloudy Salontafelset

Cloudy salontafels uit de Eijerkamp Collectie zijn een pronkstuk in de woonruimte. De tafels hebben drie subtiele poten die het wolkvormige blad laten zweven in de woonruimte, dit geeft een luchtige uitstraling. De Cloudy salontafels zijn verschillend van formaat en hierdoor kunnen ze goed met elkaar gecombineerd worden, ze kunnen ook in elkaar geschoven worden. De tafelbladen hebben een organische vorm, wat zorgt voor een niet alledaagse tafel. Het minimalistische onderstel van de set is gemaakt van zwart staal. Hierdoor krijgen de tafels een moderne uitstraling. De salontafels zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen, zoals een blad met een hout- of marmerlook. Combineer salontafels Cloudy met andere meubelen uit het woonprogramma Cloudy voor eenheid binnen het interieur. 

Ontdek de mogelijkheden van de salontafel set Cloudy uit de Eijerkamp Collectie online of in een van onze woonwinkels!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1641790
Breedte 75 cm
Hoogte 36 cm
Lengte 120 cm
Vorm Organisch
Materiaal onderstel Metaal
Materiaal tafelblad HPL
Kleur onderstel Zwart
Kleur tafelblad Grijs
Merk Bree's New World
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer