Skip to content

Hanglampen in elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle hanglampen in onze winkels & online. Met interieuradvies van onze experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Stylingadvies in de winkels

De puntjes op de i met de juiste kleuren, woonaccessoires en verlichting? We helpen je graag. In elke woonstijl & ieder budget!

maak afspraak
Eijerkamp stylingadvies

5 tips voor verlichting boven de eettafel

Ontdek alle handige woontips voor het kiezen van verlichting boven de eettafel!

bekijk nu

Glazen Hanglampen

Ontdek alle glazen hanglampen in diverse formaten en woonstijlen nu!

shop nu

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

Hanglampen

Hanglampen in diverse trendy materialen, zoals koper en beton. Perfecte verlichting voor verschillende woonstijlen, van industriële hanglampen tot moderne plafondlampen. Daarnaast heb je keuze uit verschillende afmetingen. Bestel jouw nieuwe hanglamp eenvoudig online of bezoek onze winkels en laat je adviseren!

Een hanglamp voor iedere woonruimte

Hanglampen zijn niet alleen functioneel voor het verlichten van de ruimte, maar zien er ook nog eens prachtig uit. Bij Eijerkamp vind je een ruime collectie plafondlampen, je kunt kiezen uit meer dan 250 exemplaren! Voor iedere woonstijl, ruimte en passend bij elk budget. Of je nu houdt van een klassieke of een industriële interieurstijl. Door het ruime aanbod kan het lastig zijn om een keuze te maken uit het uitgebreide collectie hanglampen bij Eijerkamp.

Hoe hang ik een hanglamp het beste op?

Zoek je een hanglamp voor boven de eettafel? Afhankelijk van de grootte van jouw eettafel is het mogelijk om zowel één grote pendellamp, als twee of drie plafondlampen naast elkaar op te hangen. Een ronde eettafel? Dan komt een ronde hanglamp het mooist uit. Bij het ophangen van de lamp dient er rekening gehouden te worden met de hoogte boven de eettafel. Maar wat is nu de perfecte hoogte? Ga naast of voor jouw eettafel staan en zorg dat de kap op ooghoogte opgehangen wordt. Zo hangt de pendel op een perfecte hoogte als je aan de tafel plaatsneemt. Een hanglamp in de hal, slaapkamer of in de woonkamer? Dan is het natuurlijk van belang dat deze zo wordt opgehangen, dat je je hoofd er niet aan zult stoten. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de lichtbron. Zo is een spaarlamp milieuvriendelijk, geeft een gloeilamp gelig licht en gaan LED-lampen zeer lang mee!

Verlichting voor een klassiek of modern interieur

Bij Eijerkamp vind je hanglampen van diverse topmerken, zelfs voor opvallende design exemplaren kun je bij ons terecht. Van kroonluchters tot een industriële hanglamp, voor ieder wat wils! De collectie van Henders en Hazel bestaat uit moderne plafondlampen, voor het creëren van een luxe en chique look in jouw interieur. Zoals een betonnen hanglamp, voor meer karakter in het interieur. Een betonnen lamp staat bijzonder stijlvol en zorgt voor een robuuste, stoere en industriële sfeer in het interieur. Meer inspiratie nodig? Wat dacht je van de trendy en hippe collectie van It’s About Romi of Secto Design, geheel naar eigen wens samen te stellen, door de ruime keuze in kleuren en materialen. Laat jouw interieur stralen en kies voor een koperen hanglamp, de combinatie van licht met koper zorgt voor een oogstrelend lichteffect! Naast koper vind je in de collectie van Zuiver ook hanglampen met een houten look. Met deze verschillende materialen creëer je diverse lichteffecten in het interieur.

Hanglamp online kopen bij Eijerkamp?

Is je oog gevallen op een van onze prachtige hanglampen? Bij Eijerkamp bestel je eenvoudig online, natuurlijk ben je ook meer dan welkom in een van onze winkels! Kom je er nog niet helemaal uit? Bij onze interieuradviseurs kun je terecht voor een lichtplan op maat, zo kies je voor een hanglamp passend bij jouw budget, woonstijl en woonwensen!

Lees meer