Skip to content
Evidence Brisa Hoekbank
Evidence Brisa Hoekbank
Vanaf 7460.-
Vergroten
  • Evidence Brisa Hoekbank
1/13
Item 1 of 13

Evidence Brisa Hoekbank

Vanaf 7460.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Evidence Brisa Hoekbank

Comfortabel met een subliem design: hoekbank Brisa uit de collectie van Évidence. Zitbank Brisa is ontworpen in 2019 door Frans Schrofer. Kenmerkend voor zijn ontwerpen is het elegante lijnenspel en de slanke proporties. Brisa is volledig naar eigen wens samen te stellen. Kies uit diverse stof- en leersoorten, zithoogtes, zitdieptes en eventuele hoofdsteunen. Programma Brisa kan uitgevoerd worden in de volgende modellen: fauteuil, banken, aanbouwprogramma en een poef. Zo is er altijd genoeg keuze!

Ontdek de mogelijkheden van hoekbank Brisa uit de collectie van Évidence in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1615355
Breedte 287 cm
Hoogte 85 cm
Diepte 265 cm
Materiaal Stof
Kleur Beige
Merk Evidence
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Brisa serie Bekijk ook Meer uit deze serie