Skip to content
Gealux Avira Eetkamerstoel
Gealux Avira Eetkamerstoel
Van 1249.- Voor 1049.-
Vergroten
  • Gealux Avira Eetkamerstoel
1/8
Item 1 of 8

Gealux Avira Eetkamerstoel

Van 1249.- Voor 1049.-
Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Gealux Avira Eetkamerstoel

Ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp presenteren we deze exclusieve stoel van Gealux: Avira. De stoel belichaamt elegantie, comfort en duurzaamheid. 

De stoel is voorzien van een hoge rugleuning en elegante armleuningen die aan de buitenzijde subtiel in elkaar overlopen. De binnenzijde van de stoel is voorzien van zitkussens vervaardigd uit een duurzaam materiaal, een innovatieve vorm van schuim dat staat voor langdurig comfort. Dankzij de hoogwaardige materialen biedt de stoel een perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid. 

Voor deze exclusieve eetkamerstoel kan het onderstel volledig naar wens worden aangepast. Kies uit een draaibare variant voor extra flexibiliteit, een vaste versie of verschillende soorten wielen. Personaliseer jouw Avira eetkamerstoel met jouw favoriete stof- of leersoort of ga voor een duo stoffering.

Ervaar de Avira eetkamerstoel uit de collectie van Gealux zelf in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of vraag nu een offerte aan. 

Prijs is als getoond met ultiem zitcomfort door het vaste binnenkussen en keuze uit diverse kleuren stof Miura of De Ploeg stof Monza in (combinatie met) diverse kleuren leder Dino.

Gealux Avira Eetkamerstoel
Gealux Avira Eetkamerstoel