Skip to content

Kopen Zonder Kijken voorjaar 2024

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' ! Roos geeft bewoners Koen & Matthijs in de vijfde aflevering van Kopen Zonder Kijken een gloednieuw Eijerkamp interieur.

Roos Reedijk
Roos Reedijk
Kopen Zonder Kijken Stylist
gezien op tv
Een warm kleurenpalet in woonstijl Natural Elegance

“Door gebruik te maken van zachte & natuurlijke materialen ontstaat er een stijlvolle en warme zithoek. Het resultaat is een knus thuis in de trendy Natural Elegance woonstijl, waarbij de Vasco hoekbank je uitnodigt om urenlang te relaxen. De Lunar eetkamerstoelen en Hoodies hanglamp zorgen ervoor dat de eetkamer één geheel wordt. De grote Draw kast steelt de show in de woonkamer en zorgt voor voldoende opbergruimte."

Accessoires, vloerkleden & meer!

Alle accessoires uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in ook onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom je snel langs? We adviseren je graag!

Interieuradvies inspired by Frans Uyterlinde

Onze interieuradviseurs, getraind en geïnspireerd door Frans Uyterlinde, staan klaar om jou te adviseren in een persoonlijk interieuradvies. Waar ze samen jouw droominterieur creëren.

Maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden Alle Kopen Zonder Kijken afleveringen
Eijerkamp woonwinkels