Skip to content

Kopen Zonder Kijken voorjaar 2024

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' ! Roos geeft bewoners Rens & Cristine in de achtste aflevering van Kopen zonder Kijken een gloednieuw Eijerkamp interieur.

Roos Reedijk
Roos Reedijk
Kopen Zonder Kijken Stylist
gezien op tv
Een kleurrijk kleurenpalet in woonstijl Colourful Cozy

“Door gebruik te maken van kleurrijke & zachte materialen ontstaat er een knusse zithoek. Het resultaat is een warm thuis in de Colourful Cozy woonstijl, waarbij de Hug Fauteuil een echte eyecatcher is. Door verschillende kleur accenten toe te voegen is er een speels contrast ontstaan. De Sud eettafel met de Hay AAC223 eetkamerstoelen stelen de show in de eethoek."

Accessoires, vloerkleden & meer!

Alle accessoires uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in ook onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom je snel langs? We adviseren je graag!

Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden Alle Kopen Zonder Kijken afleveringen
Eijerkamp woonwinkels